Optima Lock™

image description

Optima Lock™ tekee kulkemisesta ja kulunhallinnasta sujuvaa. Optiman sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulkemisen koodin tai kulkutunnisteen avulla. Kulkuoikeuksia pystytään helposti hallinnoimaan järjestelmän kautta.

Pyydä maksuton kartoitus

Optiman lukitusjärjestelmä on käytössä yli 2000 ovessa.


Nopeiden muutosten mahdollisuus

Optima Lock™ takaa turvallisen lukituksen ja mahdollistaa sujuvan sisäänpääsyn asiakkaan toivomina ajankohtina. Uusia kulkuoikeuksia pystytään ottamaan käyttöön helposti, sillä kulkuoikeuksien ja lukitusjärjestelmän muutokset pystytään tehdä sähköisessä House Optima® -järjestelmässä nopeasti. 

Etäohjaus  

Sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulunhallinnan ja -valvonnan etäohjauksena. House Optima® on käyttäjäystävällinen järjestelmä, jonka avulla kiinteistössä tapahtuvan kulkemisen hallinta ja seuraaminen on vaivatonta. Järjestelmässä pystytään valvoa kulkutunnisteiden käyttöä, hallinnoida ovikoodeja, lisätä ja poistaa kulkutunnisteita sekä ohjata kiinteistön ovien lukitusta tehokkaasti.

Asiakas hallinnoijana

Asiakas voi suorittaa kulunhallinnan ja -valvonnan helppokäyttöisessä House Optima® -järjestelmässä. Järjestelmässä pääsee määrittelemään kulkuoikeuksia ja ovien lukitusajankohtia, joten kulkutunnisteen kadotessa vanhan kulkutunnisteen poistaminen ja uuden lisääminen on hyvin helppoa. Asiakas pystyy itsenäisesti suorittamaan kulunvalvonnan järjestelmässä, mutta tarvittaessa etähallinta on tilattavissa myös Optimalta. 


Turvallinen ratkaisu

Optima Lock™ toteutetaan varmatoimisilla laitteilla. Asiakas pystyy valvomaan kiinteistössä tapahtuvaa kulkemista, sillä ovien aukioloa ja kulkuoikeuksia voidaan ajastaa halutulla tavalla ja lokitiedot mahdollistavat tapahtumien selvittämisen tarvittaessa. Optima Lock™ lisää turvallisuutta esimerkiksi vuokrauskohteissa tai miehittämättömissä paikoissa. 

Lataa esite