Itsepalveluautomaatti tekee lainauksen, säilytyksen ja noudon helpoksi

Yhteiskunta kehittyy koko ajan enemmän palvelukeskeisemmäksi. Palveluissa tarvitaan tekeviä käsiä. Useat toiminnot eivät kuitenkaan vaadi korkeasti koulutettua henkilöstöä, vaan tärkeintä on rutiinin toimivuus kellonajasta ja päivästä riippumatta.

Oppilaitosten, kirjastojen ja yritysten kannattaa pitää henkilöstö niissä tehtävissä, joista syntyy eniten lisäarvoa asiakkaille. Kirjastossa käydessäni arvostan kovasti sitä, että saan asiantuntevaa neuvontapalvelua. Oppilaitoksissa on nykyään paljon hallinnollista työtä, johon tarvitaan osaavaa henkilöstöä. Yritysten kilpailukyky säilyy, kun koko ajan tekemisen lisäarvo kasvaa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisten, mutta toiminnan kannalta oleellisen tärkeiden rutiinien automatisointia.

Lainaus on toiminto, jota on harrastettu aikojen alusta alkaen. Ennen kylät olivat pieniä ja naapuriapu oli tuttua. Lapsuudessani naapuri saattoi hakea remonttia tehdessä toiselta naapurilta jonkun erikoistyökalun. Nykyään jakamistalous on lisännyt ajatusta lainauksen mielekkyydestä. Kaikkea ei tarvitse omistaa itse. Lainaammehan kirjoja kirjastosta. Tietokoneen voi lainata oppilaitoksessa Optima Locker™ -lainausautomaatista helposti.

Esimerkiksi yritykset ja tutkimuslaitokset voivat automatisoida kalliiden työkalujen tai instrumenttien säilytyksen ja lainauksen Optima Locker™ -itsepalveluautomaatilla. Tällöin tarvittavilla henkilöillä on aina tieto, kenellä laite on lainassa vai onko se vapaana. Tämä säästää hallinnollista työtä merkittävästi ja samalla laitteet pysyvät tallessa.

Monilla yrityksillä on asiakkaita, jotka eivät pääse noutamaan tilaustaan aukioloaikana. Asiakaspalvelun parantaminen tarkoittaa monesti palveluaikojen laajentamista iltoihin, öihin ja viikonloppuihin. Kustannustehokkaimmin  tämä käy nouto-, lainaus- ja säilytystarpeissa Optima Locker™ -itsepalveluautomaatilla.

Kysy lisää palveluistamme. Autamme mielellämme kehittämään lainaus-, säilytys- ja noutopalveluitanne.

Mika Hartikka

Aluemyyntipäällikkö
Optima Solutions Oy