Optima on kiinteistöalan moniosaaja

Optimalla on neljä eri liiketoiminta-aluetta. Juuremme ovat laadukkaiden kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamisessa, vaikka olemme kehittäneet koko historiamme ajan myös sähköistä huoltokirjaa kiinteistöjen eri sidosryhmille. Ajatus huoltokirjan rakentamisesta lähti toimintamme alkuaikoina aidosta tarpeesta: emme löytäneet riittävän hyvää huoltokirjaa. Siksi päätimme kehittää maailman parhaan sähköisen huoltokirjan kiinteistöjen ja sen sidosryhmien tarpeisiin.

Huomasimme myös, että kiinteistöalan toiminnanohjauksen työkalut olivat puutteellisia ja vanhanaikaisia. Siksi kehitimme toimialan tarpeisiin laadukkaan ERP -järjestelmän. Alussa kehitystyö ostettiin ulkopuolisina palveluina. Jo vuosia olemme tehneet kehityksen oman erittäin osaavan kehitystiimimme voimin.

Kiinteistöt teknistyvät koko ajan. Tämä asettaa kiinteistöalan toimijoille koko ajan lisävaatimuksia osaamisen suhteen. Rekrytoinnissa tavoitteemme on ollut löytää alan parhaat tekijät. Henkilöstömme monipuolinen koulutus- ja kokemustausta tekee meistä vahvan toimijan ja kehittäjän teknistyvällä kiinteistöalalla. Lisäosaamisen ja yksittäisen liiketoimintakaupan myötä palveluihimme ovat tulleet myös talo- ja turvatekniikan liiketoiminta-alueet.

Julkaisemme kuluvan vuoden aikana uusia palveluita House Optima® huoltokirjan ympärille. Uudet palvelumme keskittyvät turva- ja talotekniikan alueille. Tavoitteemme on yhä sama kuin yhtiön perustamisvaiheessa: olemme rakentamassa maailman parasta sähköistä huoltokirjaa ja siihen kytkeytyviä turva- ja talotekniikan tuotteita ja palveluita. On ollut ilo kuunnella asiakkaiden ajatuksia monilla asiakaskäynneillä sekä tapahtumissa ja messuilla, joihin olemme osallistuneet. Kehitettävät tuotteet ja palvelut ovat asiakkaiden tarpeista lähteviä. Asiakkaat ovat toimintamme keskiössä ja kehitämme palveluitamme heille.

Julkaisemme uusia sw- ja hw-ratkaisuja, jotka vastaavat tunnistettuihin asiakastarpeisiin. Kaikessa kehittämisessämme tavoitteemme on mm. hyvä käytettävyys, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Asiakaskokemus on jokaiselle yhtiölle tärkeä. Meille se on erityisen tärkeä, koska haluamme kasvaa voimakkaasti asiakkaidemme mukana. Siksi haluammekin, että asiakkaamme kokevat saavansa rahalle vastinetta. Ja mukavaa on myös se, kun asiakas suosittelee meitä. Se lämmittää aina mieltä!

Optima on voimakkaasti kehittyvä kiinteistöalan toimija, jolla on useita mielenkiintoisia ja moderneja palveluita. Olemme osaava ja palveleva kiinteistöteknologian kehittäjä, jolla on vahva tahtotila kasvaa alalla suureksi toimijaksi. Kasvun teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa, kun luomme heille lisäarvoa tuotteillamme ja palveluillamme. Korkean palvelunlaadun takaaminen niin nykyisille kuin uusille asiakkaille on meille ykkösasia.

Sauli Kiuru
Toimitusjohtaja
Optima Group Oy