Muut palvelut

image description


Optima toteuttaa yksilölliset IT-palvelut liiketoiminnan tueksi. IT-palvelut suunnitellaan asiakaslähtöisesti vaativiinkin asiakastarpeisiin. IT-tukipalvelut ja WLAN-verkot toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja kohteen ominaisuuksien mukaisesti. Huolellinen kartoitus mahdollistaa varmatoimiset ja turvalliset ratkaisut.

Infonäytöt

Optima Infonäyttö on selkeä viestintäkanava ilmoittamiseen, mainontaan ja viestintään. Infonäytöltä tieto on nopeasti saatavilla ja se mahdollistaa reaaliaikaisen viestimisen. Infonäytön sisältö voidaan päivittää nopeasti helppokäyttöisessä House Optima® -järjestelmässä, jonka kautta voi päivittää yhden tai useamman infonäytön sisältöä.

WLAN

Optima asentaa WLAN-verkkoja vaativiin asiakastarpeisiin. Monissa yrityksissä varmatoiminen langaton verkko on tarpeellinen palvelu asiakkaille ja vierailijoille, joten Optima suunnittelee ja mitoittaa WLAN-verkon huolellisesti asiakastarpeiden mukaisesti. Langaton verkko rakennetaan kohteen yksilölliset ominaisuudet huomioiden kattamaan koko määritelty alue. 

IT-tuki

Optiman kokonaisvaltaiseen palveluntarjontaan sisältyvät myös olemassa olevien asiakkaiden IT-tukipalvelut. Asiakkaan kanssa neuvotellaan ja suunnitellaan tukipalveluiden laajuus ja sisältö. IT-tuki toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja sillä varmistamaan Optiman palveluiden paras toimivuus ja käyttömukavuus. Optiman IT-tuki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi päivystystyyppistä palvelua.