Optima Lock™

Kysy lisää

Optima Lock™ tekee kulkemisesta ja kulunhallinnasta sujuvaa ja turvallista. Optiman sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulkemisen kulkukoodin tai kulkutunnisteen avulla. Kulkuoikeuksia pystytään helposti hallinnoimaan järjestelmän kautta.


Sujuva kulkeminen

Optima Lock™ takaa turvallisen lukituksen ja sujuvan sisäänpääsyn. Uusia kulkuoikeuksia pystytään ottamaan käyttöön helposti, sillä kulkuoikeuksien lisääminen ja poistaminen on nopeaa selainpohjaisessa House Optima® -järjestelmässä. 

Optiman lukitusjärjestelmä on käytössä lähes 4000 ovessa.


Etähallinta  

Sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulunhallinnan helppokäyttöisessä House Optima® -järjestelmässä. House Optima® on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka mahdollistaa etähallinnan missä tahansa web-selaimen kautta. Järjestelmässä voidaan valvoa kiinteistössä tapahtuvaa kulkua sekä hallinnoida käyttäjien kulkuoikeuksia tehokkaasti.

Väliaikainen kulkeminen

Järjestelmä mahdollistaa tilapäisen työn suorittajan turvallisen ja joustavan pääsyn kohteisiin väliaikaisella kulkuoikeudella.


Turvallinen ratkaisu

Optima Lock™ toteutetaan varmatoimisilla laitteilla. Järjestelmän lokitiedoista voi tarkistaa ovien avaustiedot. Näin esimerkiksi asuin- ja teollisuuskiinteistöjen sekä vuokrauskohteiden kulunvalvonta on vaivattomampaa.

Lataa esite