Optima Locker™

Kysy lisää

Optima Locker™ lainausautomaatti mahdollistaa yhä paremman asiakaspalvelun. Optima Locker™ mahdollistaa turvalliset lainaustoimenpiteet, jotka asiakas voi suorittaa omatoimisesti. Automaatti muokataan käyttötarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi ja se on mahdollista sijoittaa pieneenkin tilaan. Lainausautomaatin avulla asiakaspalvelu on nopeaa ja tehokasta vuorokauden kaikkina aikoina.

Toiveiden mukainen kokonaisuus 

Optima Locker™ -kaapiston visuaalinen ilme on muokattavissa. Lokeroiden sähkölukot takaavat sujuvat ja turvalliset lainaustoiminnot. Lokerot voidaan numeroida ja ne on mahdollista varustaa myös virtapistokkeilla sekä verkkokaapelilla. Optima Locker™ soveltuu esimerkiksi kannettavien tietokoneiden lainauspisteeksi, jolloin se vähentää kokonaisten tietokonehuoneiden tarvetta.

Helppokäyttöinen asiakaspääte

Lainaus ja palautus on helppoa palveluautomaatin yhteydessä olevalla kosketusnäytöllä. Näyttö ohjaa lainaustapahtumassa ja asiakas voi lainata tuotteen tunnistetta tai pin-koodia vastaan. Lainauksesta lähetetään tieto sähköpostiin.


Lainausautomaatin hallinnointi 

Optima Locker™ -lainausautomaattia hallinnoidaan kosketusnäytöltä tai millä tahansa internet-selaimella. Hallintakäyttöliittymässä voidaan seurata lainaushistoriaa, määritellä lainattavien tuotteiden laina-aikaa ja lainauskertoja sekä esimerkiksi kannettavien tietokoneiden latausajan pituus.

Tuki: Optima tarjoaa käyttöneuvontaa ja IT-tukea tarvittavalla tavalla. 

Lataa esite