House Optima® huoltokirja on sähköinen huoltokirja, joka toimii kiinteistön hallinnan ja johtamisen välineenä – se on kehitetty kiinteistöille ja kiinteistöjen tarpeisiin vastaten. Kaikki kiinteistöön liittyvä tieto on keskitetysti samassa paikassa sähköisessä muodossa, minkä ansiosta tietoja voidaan tarkistaa milloin ja missä tahansa. Viestintä halutuille kohteille ja käyttäjärooleille on vaivatonta.

HUOLTOKIRJA TEHOSTAA KIINTEISTÖN YLLÄPITOA

House Optima® sähköinen huoltokirja on laadittu avuksi kiinteistön tietojen järjestämiseen. House Optima® huoltokirjaan voidaan tallentaa kiinteistön lähtötiedot, tavoitteet ja tehtävät. Tieto on helposti löydettävissä, eikä se häviä ihmisten vaihtuessa hallituksessa, isännöinnissä tai huollossa. Huoltokirjan tallentaminen sähköiseen muotoon tuo merkittävää tehokkuutta ja järjestelmällisyyttä kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon. Huollon tehtävät on helppo suunnitella ja toteuttaa, kun ajantasaiset ja tarkat tiedot ovat tallennettuina.

Tietokone, jonka näytöllä on kuva House Optiman sähköinen huoltokirja-käyttöjärjestelmästä.
House Optima® huoltokirja on käyttäjäystävällinen web-pohjainen järjestelmä, jota voidaan käyttää kaikilla internet-selaimilla ja myös mobiiliversiona.

KIINTEISTÖHUOLLON TYÖVÄLINE

Sähköisen huoltokirjan kautta voidaan lähettää huoltotyöpyyntöjä kiinteistöhuollolle ja tehdyt huoltotoimenpiteet ja kuittaukset jäävät kiinteistön huoltohistoriatietoihin. Huoltokirjalle voidaan tuoda myös kiinteistön PTS eli pitkän tähtäimen suunnitelma. PTS on olennainen osa kiinteistön kunnossapidon ja korjausrakentamisen suunnittelua  ja hallintastrategiaa.

Kiinteistön kunnossapitotehtävät päivittyvät huoltokirjaan, joten kiinteistön eri sidosryhmät kuten huoltoyhtiö, isännöitsijä, taloyhtiön hallitus ja rakennuttaja saavat reaaliaikaisesti tiedon tehtävien hoidon tilasta. Myös asuinkiinteistön asukkaat voivat tilata huoltotöitä House Optima® -järjestelmässä ja he saavat tiedon, kun työ on suoritettu. Huoltotyöstä voi antaa myös palautteen sekä kirjallisen arvion. Sähköiselle huoltokirjalle voidaan sisällyttää myös kiinteistön huolto-ohjelma, jossa on kiinteistön huoltoon liittyvät toistuvat tehtävät sekä kiinteistön kulutusseuranta. Lue lisää huolto-ohjelmasta.

SÄHKÖINEN HUOLTOKIRJA ON KIINTEISTÖN TIETOPANKKI

Sähköinen huoltokirja on kiinteistön tieto- ja tiedostopankki: kaikki kiinteistökohtainen dokumentaatio (esim. ohjeet, piirustukset, asiakirjat) voidaan tallentaa sähköiseen ja helposti löydettävään muotoon. Dokumentteja voidaan tallentaa myös asuntokohtaisesti siten, että tietyt dokumentit näkyvät ainoastaan kyseisen huoneiston omistajalle tai vuokralaiselle. Asuntokohtaiset asukastiedot sekä asukkaiden sisään- ja ulosmuuttopäivämäärät voidaan myös tallentaa huoltokirjalle, jolloin pystytään ylläpitämään helposti kiinteistön asukasluetteloa.

PAREMPAA VIESTINTÄÄ KIINTEISTÖSSÄ

Sähköisessä huoltokirjassa taloyhtiön viestintä voidaan keskittää yhteen paikkaan. Viestien lähettäminen järjestelmän sisällä halutuille kohteille ja rooleille on helppoa, eikä henkilöiden nimiä tarvitse olla tiedossa. Järjestelmän sisällä voidaan siten viestiä tietyille käyttäjärooleille: esimerkiksi vain hallituksen jäsenille ja isännöitsijälle. Myös taloyhtiön tiedottamisessa käyttäjäroolit ovat hyödyllisiä, kun kaikkia asukkaita voidaan tiedottaa taloyhtiön yhteisistä asioista järjestelmän kautta. Viestintä on myös integroitu kaikkeen tekemiseen, joten tieto kiinteistössä tehdyistä toimenpiteistä liikkuu tehokkaasti.

Täytä lomake ja lataa House Optima® sähköinen huoltokirja -esite