Toteutamme kokonaisvaltaisesti kiinteistönhuoltoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät ammattitaitoisesti ja asiakaslähtöisesti. Huollamme yli 160 taloyhtiötä ja liikekiinteistöä Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja Nurmijärvellä. Kiinteistöhuoltopalvelumme on läpinäkyvää: jokaisesta huoltotoimenpiteestä jää merkintä House Optima® -sähköiseen huoltokirjaan. Liity mukaan!

KATTAVA KIINTEISTÖHUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Kiinteistöhuolto ja kunnossapito on olennainen osa kiinteistöjen toimivuutta sekä viihtyisyyttä. Pidämme huolta yli 160 taloyhtiöstä ja liikekiinteistöstä pääkaupunkiseudulla. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Helsinki, Vantaa, Espoo ja Nurmijärvi. Toimintamme perustuu laadukkaaseen ennaltaehkäisevään huoltotoimintaan ja asiakaslähtöisyyteen: jokainen kohde kartoitetaan huolellisesti ja kohteille nimetään oma, asiantunteva kiinteistönhoitaja. Tarjoamme myös kattavat sähkö- ja LVI-työt sekä asiantuntevat kiinteistöautomaatiopalvelut. Yhtiön omat sähkö- ja putkimiehet mahdollistavat sen, että voimme tarjota myös asiantuntevat LVISA-palvelut lyhyellä reagointinopeudella.

Kiinteistöhuolto-auton kylki, jossa Optima Kiinteistöpalveluiden logo.

VÄLITTÄVÄÄ KIINTEISTÖHUOLTOA

Huolehdimme jokaisesta kiinteistöstä yksilöllisesti ja laadukkaasti. Optima Kiinteistöpalvelut on monipuolinen kiinteistöhuollon osaaja: kiinteistöstä huolehtivat ammattitaitoiset ja palvelualttiit kiinteistönhoitajamme. Palvelumme on nopeaa, asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää. 24 h huoltopäivystys palvelee kiireellisissä huoltotöissä. Voimme myös hoitaa uudet, kiireettömät tilaukset jopa saman päivän aikana ollessamme lähellä kohdetta. Asiakaslähtöinen palvelumme muodostuu seuraavista tekijöistä:

  • Yksilöllinen huoltosopimus – Yksilöllinen huoltosopimus laaditaan aina kohteen huolellisen kartoituksen perusteella asiakaskohtaisesti.
  • Vuorovaikutus – Asiakasta informoidaan avoimesti ja pidetään ajan tasalla huollon toiminnasta. Laatupalavereita pidetään  säännöllisesti Optiman asiakkuuspäällikön kanssa, joka vie kehityskohteet eteenpäin työnjohdolle.
  • Taloyhtiön nimetty huoltomies – Taloyhtiölle nimetään oma huoltomies, joka tuntee talon ja asukkaat. Huoltomiehet tarkkailevat aktiivisesti kiinteistön kuntoa ja ehdottavat tarvittavia toimenpiteitä.
  • Huoltotöistä merkintä sähköiseen House Optima® -huoltokirjaan – Pilvipalveluna toimivasta House Optima® -huoltokirjasta taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä saavat kuittaukset tehdyistä huoltotoimenpiteistä reaaliaikaisesti. Kuittauksen yhteydessä voi antaa sähköisesti myös palautetta.
  • Huoltopäivystys 24h – Huoltopäivystys palvelee kiireellisissä huoltotöissä vuorokauden ympäri numerosta 020 710 9171.

LÄPINÄKYVÄ TOIMINTA

Toimintamme pohjautuu pilvipohjaisen House Optima® -järjestelmän hyödyntämiseen. Jokaiseen kohteeseen laaditaan yksilöllinen huoltosopimus ja huoltotyöt kirjataan House Optima®:n sähköiseen huoltokirjaan, jolloin kiinteistöhuollon toimintaa voidaan seurata avoimesti ja huoltohistoria säilyy kiinteistön tiedoissa. Myös kiinteistöautomaatiojärjestelmän tuottama tieto voidaan tuoda suoraan House Optima® -huoltokirjalle, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon hyödyntämisen kiinteistön hallinnoinnissa. Huoltotilaukset voi tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai järjestelmän kautta. Kysy lisää kiinteistöpalveluistamme tai pyydä tarjous!