Optima Kiinteistöpalvelut– Kiinteistöhuollon ratkaisuja joustavasti ja laadukkaasti

Toteutamme kokonaisvaltaisesti kiinteistön huoltoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Huollamme yli 200 taloyhtiötä ja liikekiinteistöä Vantaalla, Helsingissä, Espoossa ja Nurmijärvellä. Kiinteistöhuoltopalvelumme on läpinäkyvää; jokaisesta huoltotoimenpiteestä jää merkintä House Optima® -sähköiseen huoltokirjaan. Liity mukaan!

KATTAVA KIINTEISTÖHUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Kiinteistöhuolto ja kunnossapito ovat olennainen osa kiinteistöjen toimivuutta sekä viihtyisyyttä. Pidämme huolta jo yli 200 taloyhtiöstä ja liikekiinteistöstä pääkaupunkiseudulla. Toiminta-alueeseemme kuuluvat Helsinki, Vantaa, Espoo ja Nurmijärvi. Toimintamme perustuu laadukkaaseen ennaltaehkäisevään huoltotoimintaan ja asiakaslähtöisyyteen: Jokainen kohde kartoitetaan huolellisesti ja kohteille nimetään oma, asiantunteva kiinteistönhoitaja. Tarjoamme myös kattavat sähkö- ja LVI-työt sekä asiantuntevat kiinteistöautomaatiopalvelut. Yhtiön omat sähkö- ja putkimiehet mahdollistavat sen, että voimme tarjota myös asiantuntevat LVISA-palvelut nopeasti.

VÄLITTÄVÄÄ KIINTEISTÖHUOLTOA

Huolehdimme jokaisesta kiinteistöstä yksilöllisesti ja laadukkaasti. Optima Kiinteistöpalvelut on monipuolinen kiinteistöhuollon osaaja: Kiinteistöstä huolehtivat ammattitaitoiset ja palvelualttiit kiinteistönhoitajamme. Palvelumme on nopeaa, asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää. 24h huoltopäivystys palvelee kiireellisissä huoltotöissä. Voimme myös hoitaa uudet, kiireettömät tilaukset jopa saman päivän aikana ollessamme lähellä kohdetta. Asiakaslähtöinen palvelumme muodostuu seuraavista tekijöistä:

  • Yksilöllinen huoltosopimus: Yksilöllinen huoltosopimus laaditaan aina kohteen huolellisen kartoituksen perusteella asiakaskohtaisesti.
  • Vuorovaikutus: Asiakasta informoidaan avoimesti ja pidetään ajan tasalla huollon toiminnasta. Laatupalavereita pidetään  säännöllisesti Optiman asiakkuuspäällikön kanssa, joka vie kehityskohteet eteenpäin työnjohdolle.
  • Taloyhtiön nimetty huoltomies: Taloyhtiölle nimetään oma huoltomies, joka tuntee talon ja asukkaat. Huoltomiehet tarkkailevat aktiivisesti kiinteistön kuntoa ja ehdottavat tarvittavia toimenpiteitä.
  • Huoltotöistä merkintä sähköiseen House Optima® -huoltokirjaan: Pilvipalveluna toimivasta House Optima® -huoltokirjasta taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä saavat kuittaukset tehdyistä huoltotoimenpiteistä reaaliaikaisesti. Kuittauksen yhteydessä voi antaa sähköisesti myös palautetta.
  • Huoltopäivystys 24h: Huoltopäivystys palvelee kiireellisissä huoltotöissä vuorokauden ympäri numerosta 020 710 9171.

LÄPINÄKYVÄ TOIMINTA

Toimintamme pohjautuu pilvipohjaisen House Optima® -järjestelmän hyödyntämiseen. Jokaiseen kohteeseen laaditaan yksilöllinen huoltosopimus ja huoltotyöt kirjataan House Optima® sähköiseen huoltokirjaan, jolloin kiinteistöhuollon toimintaa voidaan seurata avoimesti ja huoltohistoria säilyy kiinteistön tiedoissa. Myös kiinteistöautomaatiojärjestelmän tuottama tieto voidaan tuoda suoraan huoltokirjalle, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon hyödyntämisen kiinteistön hallinnoinnissa. Huoltotilaukset voi tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai järjestelmän kautta. Kysy lisää kiinteistöpalveluistamme tai pyydä tarjous!

ulkoalueet ja puhtaanapito