Kiinteistöhuollon ja talotekniikan palveluiden lisäksi Optima tekee ilmanvaihdon kanavanuohouksia, jotka ovat tärkeä osa kiinteistön kokonaisvaltaista huolenpitoa. Optima Kiinteistöpalvelut hoitaa kiinteistöjen kanavanuohoustyöt ammattitaitoisesti. Säännöllisin väliajoin tehty kanavanuohous parantaa sisäilman laatua ja kiinteistön käyttäjien viihtyvyyttä. Kanavanuohous parantaa myös paloturvallisuutta ja suosittelemme sen tekemistä viiden vuoden välein.

MONIPUOLISET ILMANVAIHDON KANAVANUOHOUSTYÖT UUDELLAMAALLA YMPÄRI VUODEN

Ilmanvaihtokanavien puhdistus säännöllisesti on tärkeää, sillä ilmanvaihtokoneet poistavat asuinkiinteistöjen ja muiden rakennusten sisäilmasta epäpuhtauksia, jotka kerryttävät ilmanvaihtokanaviin muun muassa pölyä. Nuohous aloitetaan ilmanvaihtojärjestelmien alipaineistamisella, joka mahdollistaa pölyn ja lian pois imemisen tehokkaasti ilmanvaihtokanava kerrallaan. Nuohouksen aikana ilmanvaihtokanavat myös harjataan yksitellen, joko koneellisesti tai käsivoimin. Kanavanuohouksen viimeisessä työvaiheessa kaikki Ilmanvaihtojärjestelmän venttiilit sekä tiivisteet putsataan ja tarkastetaan huolellisesti sekä tehdään ilmamäärien mittaus ja säätö. Jokaisesta kanavanuohouksesta toimitetaan puhdistuspöytäkirja, joka sisältää kohteen ja työn suorittajan tiedot, työsuorituksen ajankohdan, tehdyt puhdistustoimenpiteet ja niiden laajuuden, työmenetelmät sekä havaitut puutteet ja tehdyt korjaukset.

Kanavanuohouspalvelumme kattavat:

  • Ilmastointikanavien nuohous
  • Ilmamäärien mittaus ja säätö
  • Tulo ja poistohormien avaaminen
  • Huippuimurin korjaus 

Optiman Kiinteistöpalvelut toteuttaa kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien nuohoustyös sopimuspohjaisesti tai erikseen tilattavana kertatyönä. Optima kanavanuohousten palvelualueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä lähikunnat.

Etsitkö luotettavaa kanavanuohouksen asiantuntijaa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous meiltä. Vastaamme kysymyksiin mielellämme.

Kanavanuohous Optima Kiinteistöpalvelu Kiinteistöhuolto Talotekniikka – Vantaa, Helsinki, Espoo, Uusimaa