Optima Siivouspalvelut hoitaa kiinteistöjen siivoustyöt laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Huolehdimme kiinteistöjen puhtaudesta ja viihtyisyydestä aina laadusta tinkimättä. Perus- ja ylläpito- sekä erikoissiivouspalvelumme palvelevat laajalti kohteita, joissa vaaditaan tarkkuutta ja parasta siivousalan ammattitaitoa. Lähtökohtanamme on huolehtia kiinteistöjen siisteydestä tavalla, joka lisää viihtyvyyttä ja pidentää samalla myös kiinteistön elinkaarta sekä suojelee rakenteita ja pintoja.

MONIPUOLISET SIIVOUSTYÖT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Huolehdimme kiinteistöjen siivoukseen ja puhtauteen liittyvistä töistä ympäri vuoden ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Optima Siivouspalveluiden palvelualueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä lähikunnat. Toteutamme kiinteistöjen siivoustyöt sopimuspohjaisesti tai erikseen tilattavana kertatyönä. Kartoitamme jokaisen kohteen huolellisesti, jotta voimme vastata asiakkaidemme siivoustarpeisiin aina yksilöllisellä tasolla ja mahdollisimman kattavasti.

Siivouspalvelumme kattavat:

  • Perus- ja ylläpitosiivoukset
  • Muuttosiivoukset
  • Loppusiivoukset
  • Rakennussiivoukset
  • Erikoissiivoukset mm. desinfioiva siivous
Siivoustyöt ja siivouspalvelut – Kiinteistöhuolto – Optima kiinteistöpalvelu Helsinki Vantaa Espoo Uusimaa

SIIVOUS ON OLENNAINEN OSA VIIHTYVYYTTÄ

Siisteys on tärkeä osa kiinteistön hyvää hoitoa ja kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden viihtyvyyttä. Valitsemalla ammattitaitoiset ja luotettavat siivousalan ammattilaiset, kiinteistön elinkaareen on mahdollista vaikuttaa kustannustehokkaasti ja tarjota samalla jokaiselle kiinteistön käyttäjälle miellyttävä käyttökokemus.

Etsitkö kiinteistöllesi luotettavaa siivouskumppania? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!