Huoltosopimus

Optima Kiinteistöpalvelut toteutetaan aina yksilöllisellä huoltosopimuksella. Huoltosopimus räätälöidään kiinteistön tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huoltosopimukseen kirjataan kiinteistöhuollon työtehtävät ja toimenpiteet sekä niiden aikataulutus.

Laadun varmistus

Kiinteistölle laaditaan huolto-ohjelma ja sovitut tehtävät tallennetaan huoltosopimukseen House Optima® -järjestelmään.Tehtävien kirjaaminen selkeästi huoltosopimukseen mahdollistaa sujuvan ja laadukkaan toiminnan, kun eri osapuolet ovat tietoisia sovituista tehtävistä. Säännöllinen laatupalaveri taloyhtiön hallituksen, isännöitsijän ja huollon kesken varmistaa yhteistyön sujuvuuden.

Kokonaisvaltainen palvelu

Huoltosopimus on nähtävillä House Optima® -järjestelmässä, johon päivittyvät myös huollon suorittamat tehtävät ja toimenpiteet. Optima tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon liittyvissä tehtävissä, joten kiinteistössä voidaan olla huolettomin mielin asioiden ollessa Optiman hoidettavana. Modernia ja asiakasta viestivää tietojärjestelmää käyttävä Optima Kiinteistöpalvelut on enemmän kuin tavallinen kiinteistöhuolto. Laaja palveluvalikoima vastaa asiakkaiden toiveisiin erityisellä tavalla ja mahdollistaa yksilöllisen huoltosopimuksen laatimisen.

"Ilmoitin yhtiössä olevasta viasta edellisenä iltana. Asia oli korjattu seuraavaan päivään mennessä ja asiasta ilmoitettiin sähköpostilla. Kiitos erinomaisesta toiminnasta."

"Huoltomies soitti ennakkoon. Tullessaan huoltomies kertoi tarkkaan, mitä tekee ja jätti vielä lapun lähtiessään. Harvoin saa näin hyvää asiakaspalvelua ja nopeasti!" 

- Kati Pösö-Rahikainen, As Oy Vantaan Linnanvouti