Referenssit

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja voimme tarjota heille parhaita ratkaisuja.

Alla muutamia asiakaskommentteja, jotka kuvaavat toimintatapojamme.

Taloyhtiöiden tyytyväiset asukkaat

"Huoltomies soitti ennakkoon. Tullessaan huoltomies kertoi tarkkaan, mitä tekee ja jätti vielä lapun lähtiessään. Harvoin saa näin hyvää asiakaspalvelua ja nopeasti!" 

Kati Pösö-Rahikainen, As Oy Vantaan Linnanvouti

"Haluan kiitää erittäin hyvästä asiakaspalvelusta koskien huoltomiehiänne. Tänään meillä Ohjastie 10:ssä kävi erittäin mukava, hyväntuulinen ja asiantunteva huoltomies. Olette onnistuneet rekrytoinnissa.” 

Yrjö Makkonen, As Oy Nurmijärven Ohjastie

"Olemme käyttäneet palveluitanne vasta kuukauden, mutta raportointijärjestelmä näyttää hyvältä ja asiakaspalvelunne puhelimessa on toiminut nopeasti."

As Oy Vantaan Ruustinna

Isännöitsijän palaute

Yhteistyö Optiman kanssa on toiminut hyvin. Erityisen hyvää on, että huoltomiehet informoivat asioista järjestelmän kautta. Isännöitsijä pysyy ikään kuin vaivihkaa perillä taloyhtiön asioista, kun huoltotehtävät on kirjattu hyvin ja isännöitsijälle tulee ilmoituksia tehdyistä toimenpiteistä. Tämä on etu verrattuna huoltoyhtiöihin, joiden toiminnasta ei ole mitään tietoa."

Ismo Nurmi, Realia Isännöinti Oy 

”Ilmoitin yhtiössä olevasta viasta edellisenä iltana. Asia oli korjattu seuraavan päivään mennessä ja asiasta ilmoitettiin sähköpostilla. Kiitos erinomaisesta toiminnasta.”

 "Jälleen kerran mukavaa ja tehokasta palvelua!"

"Tilausprosessi ja töiden kuittaus toimii erinomaisesti."

Serena Water Park

“Tämä sähköinen palautejärjestelmä on todella hyvä :)!”

VDL Bus and Coach Finland Oy / Vesa Savela


 

Optima on Isännöintiliiton kumppani.