Talotekniikka

Optiman monipuolinen kiinteistöhuollon palveluvalikoima sisältää myös talotekniikan palvelut. Optima hoitaa kiinteistössä eteen tulevat LVIS-työt asiantuntevasti ja helpottaa asiakkaan elämää etsimällä jokaiseen haasteeseen sopivimmat ratkaisut.

Asiantuntevat LVIS-palvelut

Optima tarjoaa kiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon liittyvät lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähkötyöt. Tukesin rekisteröimänä sähköurakoitsijana Optimalla on valtuudet suorittaa kaikenlaiset sekä pienet että vaativatkin tehtävät. Palveluvalikoima kattaa sähköpalvelut kertaluonteisesta valonlähteiden vaihdosta aina kiinteistöjen kokonaisvaltaisiin huolto- ja ylläpitosopimuksiin.

"Jälleen kerran mukavaa ja tehokasta palvelua!"

- Serena Water Park

Lorem ipsum

Tyytyväiset asiakkaat

Optiman asiakas saa luottaa ylivoimaiseen palveluun ja avoimeen viestintään. Palveluvalikoima on laaja ja jokaiseen haasteeseen etsitään sopivimmat ratkaisut. Optima Kiinteistöpalveluiden kokonaisvaltainen palveluvalikoima mahdollistaa sen, että kiinteistöpalveluita ei tarvitse lähteä tilaamaan useilta eri palveluntarjoajilta, vaan ne voidaan keskittää kokonaan Optiman hoidettavaksi.

Kysy lisää talotekniikasta