House Optima® on kiinteistöjärjestelmien uudistaja ja edelläkävijä. Järjestelmä on helppokäyttöinen ratkaisu huollonohjauksen tarpeisiin sekä kiinteistötiedon hallintaan ja hyödyntämiseen. Kiinteistöhuollon tiedot säilyvät tallessa sähköisessä huoltokirjassa ja kiinteistöjen huoltohistoriatietojen selaaminen on helppoa. Hyvin järjestetty tieto on helppo löytää ja se mahdollistaa tehokkaan päätöksenteon. Kiinteistöhuollon toiminta on hyvin läpinäkyvää järjestelmän avulla.

TEHOKAS HUOLLONOHJAUS

House Optima® -järjestelmä tekee huollonohjauksesta hyvin vaivatonta. Kiinteistöhuollossa tiedetään missä mennään, kun tehtävien kuittaus ja työajanseuranta ovat reaaliaikaisia. Sähköinen huoltokirja voidaan ajastaa muistuttamaan huoltotehtävistä ja suoritetut huoltotehtävät jäävät kiinteistön huoltohistoriatietoihin. Järjestelmän avulla voi helposti suunnitella huollon tehtäviä ja työajan käyttöä. 

KIINTEISTÖKOHTEET JÄRJESTYKSEEN

Järjestelmä tallentaa kiinteistöjen tiedot hyvään järjestykseen. Tieto on helppo löytää, kun kiinteistöä koskevat dokumentit, huoltotyötilaukset, huoltokirja ja asukastiedot ovat samassa paikassa House Optima® -järjestelmässä. Kiinteistöhuolto tehostuu, kun ajantasainen ja tarkka tieto mahdollistaa paremman päätöksenteon. Järjestelmä tarjoaa erinomaisen näkyvyyden kiinteistön tietoihin sekä kiinteistöhuollon johtamiseen. 

Ohjelmistoratkaisut

AVOIN TIEDONKULKU JA INTEGROITU VIESTINTÄ

House Optima® -järjestelmään keskitetty viestintä tekee kiinteistön tiedonkulusta sujuvaa. Ajankohtaisista asioista on helppoa tiedottaa nopeasti päivitettävien infonäyttöjen avulla. Tekstiviestit, sähköpostit ja paperitiedotteet voidaan kohdentaa halutuille vastaanottajaryhmille. House Optima® -järjestelmässä asukkaat voivat ilmoittaa huoltotarpeistaan ja huoltotöiden kuittaukset lähtevät reaaliaikaisesti, joten viestintä on luotettavaa ja avointa. Järjestelmän käyttö tekee informaation kulkemisesta hyvin sujuvaa, sillä järjestelmässä on kiinnitetty erityishuomiota sisäänrakennettuihin viestintäominaisuuksiin.  Tämän ansiosta viestintä on automaattista eri toimintojen yhteydessä.

APU TALOUDEN HALLINTAAN JA RAPORTOINTIIN

Järjestelmä tarjoaa raportteja tehokkaan päätöksenteon tueksi. Työntekijä- ja kiinteistökohtaiset raportit helpottavat ennakointia ja budjetointia. Myös asiakas- ja kannattavuusraportit ovat saatavilla laajimmassa versiossa. Kiinteistöhuollon tiedot yhdistyvät järjestelmässä ja suoritettujen töiden laskut siirtyvät hyväksynnän jälkeen suoraan maksupalveluun. Järjestelmä mahdollistaa myös kirjanpidon tukipalveluita. Talouden hallinta on tehokasta, kun asiat ovat hoidossa House Optima® -järjestelmässä. 

TOIMIVAT YHTEISTYÖSUHTEET

Järjestelmä tekee kiinteistöhuollon, isännöinnin ja taloyhtiön välisestä yhteistyöstä sujuvaa. Luotettavan pohjan yhteistyölle takaa tietojen selkeä kirjaustapa ja sopimusten tallentaminen järjestelmään. Kun tiedonkulku on läpinäkyvää, epäselvyydet ja erimielisyydet vähenevät. House Optima® -järjestelmä mahdollistaa myös tarjouslaskennan liikesuhteiden tueksi.

SUJUVA KIINTEISTÖN OHJAUS

Kiinteistön etäseuranta on helppoa järjestelmän avulla. Elinkaarikustannukset laskevat, kun avainten katoamisen seurauksena ei enää tarvitse sarjoittaa lukkoja uudelleen, vaan kulkutunnisteita saadaan järjestelmän avulla vaivattomasti lisää. Järjestelmä varmistaa, että oikeat ihmiset pääsevät kulkemaan oikeista ovista. Myös lukituksen ajastaminen on mahdollista. House Optima® -järjestelmään on helpot integrointimahdollisuudet, joten kiinteistön eri ohjausjärjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään. Kulutusseuranta on järjestelmässä reaaliaikaista. House Optima® -järjestelmän avulla tiedetään, mitä kiinteistössä tapahtuu.