House Optima® on helppokäyttöinen ja turvallinen järjestelmä kiinteistön tietojen ja tärkeiden dokumenttien tallentamiseen. Järjestelmässä kiinteistöhuollon tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti ja kiinteistön huoltohistoriatietojen selaaminen on helppoa. Ajantasainen ja tarkka tieto mahdollistaa tehokkaan päätöksenteon ja toiminnan kiinteistössä.

ARVOA LISÄÄVÄ HUOLTOKIRJA

Sähköinen huoltokirja mahdollistaa tehokkaan toiminnan kiinteistössä. Huoltotyöt kirjataan sähköiseen huoltokirjaan, suoritetuista huoltotoimenpiteistä saadaan reaaliaikainen kuittaus ja huoltomerkinnät tallentuvat historiatietoihin. Aukoton huoltohistoria lisää kiinteistön arvoa ja mahdollistaa tehokkaan päätöksenteon sekä huoltotarpeiden ennakoinnin. 

AVOIN TIEDONKULKU JA INTEGROITU VIESTINTÄ

Taloyhtiön viestintä voidaan keskittää House Optima® -järjestelmään. Järjestelmä tekee toiminnasta läpinäkyvää ja poistaa epäselvyyksiä ja erimielisyyksiä taloyhtiössä, kun tieto kulkee avoimesti eri osapuolien välillä. Viestintä kiinteistössä on hyvin helppoa House Optima® -järjestelmän avulla paperitiedotteilla, sähköpostilla, tekstiviesteillä tai esimerkiksi nopeasti päivitettävillä infonäytöillä. Järjestelmän käyttö tekee informaation kulkemisesta erityisen sujuvaa, sillä järjestelmässä on sisäänrakennetut viestintäominaisuudet. Tämän ansiosta tieto liikkuu eri henkilöiden välillä automaattisesti eri toimintojen yhteydessä.

Ohjelmistoratkaisut

DOKUMENTIT JÄRJESTYKSEEN

Järjestelmään voidaan tallentaa kiinteistön perustiedot ja valokuvat. Laajemmat versiot sisältävät dokumenttipankin, johon voidaan tallentaa kiinteistöä koskevat dokumentit ja taloyhtiön hallituksen käyttöön tarjotaan erilaisia ainestoja, kuten hallitusaineisto ja yhtiökokousaineisto. Järjestelmään voidaan tallentaa myös asuntokohtaisia tietoja, asukas- ja osakasrekisteri sekä autopaikkojen tietoja.

APU TALOUDEN HALLINTAAN

House Optima® tarjoaa talouden ja raportoinnin työvälineitä. Kiinteistön tiedoista koostetaan raportteja tehokkaan päätöksenteon tueksi ennakointiin ja budjetointiin. Järjestelmä mahdollistaa sujuvan laskutuksen sekä tarjoaa myös kirjanpidon tukipalveluita. Talouden hallinta on vaivatonta House Optima® -järjestelmässä.

SUJUVA KIINTEISTÖN OHJAUS

Kiinteistön etäseuranta on helppoa House Optima® -järjestelmän avulla. Järjestelmässä on rajapinnat yhdistyä muihin järjestelmiin, jotta kiinteistön toiminta saadaan sujumaan mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi lämmönsäätö ja saunojen ohjaus onnistuvat ilman tarvetta mennä paikan päälle. Kulunvalvonnalla varmistetaan, että oikeat ihmiset pääsevät kulkemaan oikeista ovista. Kulkuoikeuksien lisääminen ja muokkaaminen on vaivatonta ja nopeaa.

MITÄ TALOYHTIÖ HYÖTYY?

House Optima™ -järjestelmä tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen järjestelmän kiinteistön tärkeille tiedoille ja dokumenteille. Kysy lisää ja kerro niistä tarpeista, joita juuri teidän taloyhtiössänne on toiminnan järjestämiseen, kiinteistöhuollon ohjaamiseen, viestintään ja ilmoittamiseen liittyen. 


Täytä lomake ja lataa House Optima® -esite