House Optima®

Täydellinen järjestelmä kiinteistöille


Taloyhtiölle, kiinteistöhuollolle ja isännöitsijälle. House Optima® kokoaa kiinteistön tiedot yhteen selkeään paikkaan ajantasaiseksi ja tarkaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan kiinteistötiedon hallinnan, huollon ohjauksen ja avoimen yhteistyön kiinteistön toimijoiden välillä.

 Pyydä maksuttomat demotunnukset

Taloyhtiön toiminnan järjestäjä

Käyttäjäystävälliseen järjestelmään voidaan tallentaa kiinteistön tärkeät tiedot ja sen avulla voidaan järjestää kiinteistöhuolto, viestintä ja ilmoittaminen. Sähköinen huoltokirja kokoaa reaaliaikaisesti kiinteistöhuollon tapahtumat ja järjestelmä tarjoaa mahdollisuudet ennakointiin, budjetointiin ja hyvin organisoituun päätöksentekoon. Lue lisää

Kiinteistöhuollon toiminnan ohjaaminen

Helppokäyttöinen järjestelmä on vastaus kiinteistöhuollon tarpeisiin. Monipuoliset välineet tehokkaaseen huollon ohjaukseen, kiinteistötietojen tallentamiseen, talouden hallintaan, työtehtävien järjestämiseen ja työajan seurantaan.
Lue lisää

"Valitsimme House Optima® -järjestelmän rakentamiimme taloyhtiöihin, koska se oli paras ratkaisu markkinoilla. Taloyhtiöille jää nykyaikainen työkalu huoltotoimenpiteiden ja dokumenttien hallintaan"

- Samuli Huhdanpää, johtaja, T2H Rakennus Oy

Työvälineet isännöitsijälle

House Optima® tarjoaa nykyaikaiset ja helppokäyttöiset työkalut isännöitsijälle: asiakas- ja kiinteistötiedot, kiinteistön huoltohistoria, tehtäväsuunnittelu, projektinhallinta, talous, raportointi ja viestintä. Järjestelmä tuo aikasäästöjä ja taloyhtiön osakkaille ja asukkaille voidaan tarjota erinomaista isännöintipalvelua aiempaa helpommin. Järjestelmän ominaisuuksia kehitetään eteenpäin ja etsitään yhä parempia ratkaisuja jokapäiväisen työn tueksi. Lue lisää

Optima Pro™ - toiminnanohjaus

Optima Pro™ on toiminnanohjausjärjestelmä yrityksen toiminnan johtamisen tarpeisiin. Kaikki prosessivaiheet kattavat tietojärjestelmät ovat tärkeä kilpailutekijä yrityksille, joten Optima Pro™ liittää eri järjestelmät saumattomasti yhteen. Digitaaliset prosessit tehostavat toimintaa ja tuovat aika- ja kustannussäästöjä. Hyvän järjestelmän avulla työntekijöiden työ on mielekkäämpää ja tuottamaton työ vähenee merkittävästi.

Lue lisää