Optima Talotekniikka – Kattavat taloautomaatio- ja talotekniset palvelut

Optima Talotekniikka tarjoaa asiantuntevat LVISA-palvelut sekä niihin liittyvät huoltopalvelut niin liikekiinteistöille kuin taloyhtiöille. Talotekniset palvelut ja taloautomatiikka ovat olennainen osa kattavaa kiinteistöhuoltoa ja kiinteistön kunnossapitoa.

MONIPUOLISET KIINTEISTÖTEKNIIKAN PALVELUT

Optima Talotekniikka toiminta perustuu laadukkaaseen palveluun, ennaltaehkäisevään toimintaan ja avoimeen viestintään. Palveluvalikoimamme sisältää laajat kiinteistöautomaatio-, sähkö– ja putkityöt. Asiantuntijamme etsivät jokaiseen haasteeseen sopivimmat ratkaisut.

Teemme Ouman- ja Fidelix-taloautomaatiojärjestelmien asennukset ja huollot sekä korjaus- ja muutostyöt. Asennamme myös erilaisia kiinteistöautomaatioon kytkettäviä antureita ja sensoreita. Energiankulutus ja sen ennakoiva säätäminen ovat osa nykyaikaista kiinteistön kunnossapitoa ja elinkaarikustannusten hallintaa. Toteutamme laajasti kiinteistötekniikka-palveluitamme ensisijaisesti Etelä-Suomessa, mutta toimimme asiakastarpeen mukaan myös muualla Suomessa ja Skandinavian alueella.

ASIAKKAITAMME

YKSILÖLLISESTÄ SUUNNITTELUSTA RATKAISUIHIN

Huolellinen kiinteistötekniikan suunnittelu ja asiantuntijan tekemä kartoitus on ensisijaista, kun halutaan luoda hyvä asuin- tai työympäristö kiinteistöön. Toimivilla ratkaisuilla voidaan vaikuttaa merkittävästi niin sisäilmaolosuhteisiin, kiinteistön energiatehokkuuteen kuin ympäristövaikutuksiinkin. Huomioimme erilaisten kiinteistöjen yksilölliset erot ratkaisuissamme ja tarjoamme palvelut monenlaisiin asiakastarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilöstömme kartoittaa esimerkiksi taloyhtiöiden, toimitilojen, hotelli- ja majoitusalan kiinteistöjen sekä liikekiiinteistöjen nykytilanteen ja etsii ratkaisut kuhunkin tilanteeseen.

Talotekniikka-asiantuntija seisoo huoltokoneiden keskellä ja pitelee käsissään säätölaitetta

KAIKKI TALOTEKNIIKKAPALVELUT SAMAN KATON ALTA

Kiinteistöjen elinkaareen kuuluvat monet muutokset kiinteistön elinkaaren aikana. Myös yllättävät rikkoutumiset voivat johtaa tilanteisiin, jolloin tarvitaan monipuolista ammattiosaamista. Optima tarjoaa laajat ja luotettavat palvelut myös poikkeustilanteissa, kun paikalle tarvitaan yhtä aikaa putki- ja sähkömies sekä talotekniikka-asiantuntija. Kaikki palvelut saa saman katon alta. Yhdessä Optima Kiinteistöhuollon kanssa tarjoamme asiakkaillemme kattavat kokonaispalvelut myös muuhun kiinteistön kunnossapitoon ja huoltoon.

Modernit kiinteistöautomaatiolaitteet ovat helposti ohjelmoitavissa. Optimalla on ohjelmointiosaamista sekä uusista että vanhemmista automaatiolaitteista. Teemme taloautomaatiojärjestelmien saneerauksia, jolloin vanha automaatio voidaan korvata modernilla laitteella. Saneerauksen myötä kiinteistö voi tehdä merkittäviä säästöjä ylläpitokuluissa. Kysy lisää saneerauksista talotekniikka-asiantuntijoiltamme.


Täytä lomake ja lataa Optima Talotekniikka-esite