Optima Talotekniikka tarjoaa laajat sähköpalvelut niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin liikekiinteistöille. Palveluihimme kuuluvat sähköasennukset, sähkösuunnittelu ja sähkötyöt sekä erilaiset huolto- ja korjaustoimenpiteet. Olemme valtuutettu S2-urakoitsija ja teemme monipuolisesti niin pieniä kuin vaativiakin sähkötöitä.

SÄHKÖTYÖT AMMATTITAIDOLLA

Tarjoamme sähkötyöt ammattitaidolla kertaluonteisesta valonlähteiden vaihdosta sekä sähköautojen latauspisteiden asennuksesta aina kiinteistöjen kokonaisvaltaisiin huolto- ja ylläpitosopimuksiin. Sähkötekniikka on merkittävässä asemassa, kun rakennetaan toimivia asuin- ja elinympäristöjä. Oikeanlaiset sähkötekniset ratkaisut ovat myös olennainen osa kiinteistön energiatehokkuutta ja turvallisuutta.

Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa:

  • Sähkötyöt
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköasennukset
  • Huolto- ja korjaustyöt
  • AV-asennukset
  • Sähkölaitteiden ja -asennusten vianhaku
  • Ilmanvaihtokoneiden huolto ja korjaus

TILAA SÄHKÖMIES KAIKKIIN SÄHKÖTÖIHIN

Optima Talotekniikan sähkömies palvelee kaikenlaisissa asiakastarpeissa aina kodin sähköasennuksista ja -töistä teollisuuskiinteistöjen sähköratkaisuihin. Sähkötyöt tulee aina teettää osaavalla ammattilaisella eikä pienempiäkään töitä tulisi tehdä itse. Siten voidaan varmistaa, että työ ja asennukset ovat tehty oikein ja turvallisesti.

Optima Talotekniikka tarjoaa palveluita taloyhtiöiden asukkaiden ja yksityishenkilöiden lisäksi myös liikekiinteistöille ja teollisuudelle. Osaamisemme mm. teollisuuden automaatioratkaisuista sekä liikekiinteistöjen monimuotoisista sähkö- ja automaatioratkaisuista on laajaa. Vaihdamme tarvittaessa esimerkiksi taajuusmuuttajat ja ohjauskomponentit.

Optima Talotekniikka – sähkömies sähkösuunnitelu – Vantaa Helsinki Uusimaa

UUDISKOHTEISTA SANEERAUKSIIN

Palvelutarjontamme kattaa ammattilaisen tekemät sähkötyöt uudiskohteista saneerausremontointiin. Uudiskohteissa voimme laskea urakkatarjouksen tai teemme ne sopimuksen mukaan tuntityönä. Tarjoamme kattavat sähköpalvelut pääurakoitsijalle ja autamme esimerkiksi tilanteessa, jossa urakoitsija tarvitsee lisää osaavia sähkömiehiä varmistaakseen aikataulussa pysymisen.

Sähkösaneeraus tehdään usein osittain jonkun muun kiinteistöä koskevan saneerauksen yhteydessä. Saneeraus voidaan tehdä joko osittain tai kokonaan ja voimme toteuttaa sähkösaneerauksen joustavasti tarpeiden mukaan esimerkiksi linjasaneerauksen yhteydessä. Autamme mielellämme asiakkaitamme löytämään kokonaistaloudellisen tavan toteuttaa sähkösaneeraus.

SÄHKÖLAITTEIDEN HUOLTO- JA KORJAUSTYÖT

Toteutamme sähkölaitteiden tai –asennusten vianhaut laajalla kokemuksella. Teemme asiakkaillemme myös sähkölaitteistojen elinkaarianalyysiä ja modernisoimme sähkölaitteet tarpeen mukaan. Hyvän elinkaarianalyysin pohjalta asiakas kykenee tekemään päätöksen joko osittaisesta tai kokonaisvaltaisesta sähkölaitteiden saneerauksesta.

Kiinteistöjen ilmanvaihdon toimivuus on tärkeää, jotta kiinteistö pysyy kunnossa ja sen käyttäjät voivat nauttia hyvästä sisäilmasta. Teemme sähkölaitteiden vuosi- ja kausihuoltojen yhteydessä aistinvaraista arviointia laitteiden kunnon osalta. Ilmanvaihtokoneen laakerien kunto ja siipien puhtaus on tyypillisesti helppo tarkastaa aistinvaraisesti. Puhdistamme koneen tarkastuksen yhteydessä ja teemme tarvittavat korjaukset asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.