Toteutamme turvatekniset ratkaisut vaativiin asiakastarpeisiin yksilöllisellä suunnittelulla ja kartoituksella. Optima Turvatekniikka tarjoaa nykyaikaisia palveluratkaisuja kiinteistön kulunvalvontaan, viestintään ja asiakaspalvelumahdollisuuksiin. Ratkaisuihimme kuuluvat kiinteistön kulunvalvontaratkaisut, asiakaspalvelua tehostavat palveluautomaatit, kameravalvonta sekä WLAN-verkon asentaminen kaiken kokoisiin kohteisiin.

Räätälöidyt asiakastoteutukset

Optima Turvatekniikka toteuttaa vaativienkin asiakastarpeiden mukaiset ratkaisut yksilöllisellä suunnittelulla ja kartoituksella. Huolehdimme asiakkaidemme turvapalveluista ammattitaitoisesti ja joustavasti. Tarjoamme nykyaikaisia palveluratkaisuja kiinteistön kulunvalvontaan ja kameravalvontaan. Lisäksi toimitamme monipuoliset itsepalveluautomaatit omatoimisia lainaus-, säilytys- ja noutotarpeita varten sekä kattavat WLAN –verkot yrityksille ja yhteisöille. Kehitämme palveluamme asiakastarpeen pohjalta ja teemme paljon asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Luotettavat turvapalvelut

Optima Turvatekniikan ratkaisut ovat aina ammattilaisten toteuttamia. Noudatamme alan standardeja ja kehitämme koko ajan toimintaamme, jotta varmistamme parhaan palvelun asiakkaillemme. Optimalla on turvallisuusalan elinkeinolupa eli tarjoamamme Turvatekniikan palvelut täyttävät todistetusti alan vaatimukset. Kehitämme koko ajan palveluitamme oman tuotekehitysorganisaation kanssa ja voimme toteuttaa laajan osaamisen vuoksi hyvinkin vaativia ratkaisuja. Tuotekehityksemme kehittää sekä laite- että ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Optima Turvatekniikka toimii laajasti lukitusten ja kulunvalvonnan ratkaisujen parissa. Olemme toimittaneet älylukituksia mm. hotelleille, liikekiinteistöille, taloyhtiöille ja oppilaitoksille. Optima Lock™ -järjestelmä antaa asiakkaille paljon joustavuutta toteuttaa kulunvalvonnan ratkaisuja. Käytämme useiden eri toimittajien lukituksia yhdessä järjestelmämme kanssa. Suurin osa toteuttamistamme ratkaisuista tehdään Chiyun ja Salton ratkaisuilla.

Monipuoliset ratkaisut

Tarjoamme monipuoliset ratkaisut entistä paremman palvelukokemuksen takaamiseksi. Esimerkiksi Optima Locker-itsepalveluautomaateilla käytetään usein, kun asiakkaalla on yhteiskäyttötarpeita. Näitä voivat olla esimerkiksi kannettavan tietokoneen lainaus kirjastossa tai oppilaitoksessa. Muita tyypillisiä tarpeita ovat sisäisen postin jakelu tai kalliiden esineiden säilytyksen ja lainauksen automatisointitarpeet.

Myös noutoautomaatit ovat yleistyneet viime aikoina. Lisäksi olemme saneeranneet vanhoja avaimellisia kaappeja, jolloin asiakkaidemme ei tarvitse investoida toimivien kaappien tilalle uusia kaapistoja, vaan vanha lukitus vaihdetaan koodilukitukseen tai muuhun haluttuun älylukitukseen.

Toteutamme yritys- ja yhteisöasiakkaille WLAN –ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat olleet hotellit, majoitusalan yritykset ja monet yhteisöt. Esimerkiksi hotelleissa, asiakastiloissa ja kahviloissa toimiva WLAN –verkko on tärkeä osa nykyaikaista palvelua. Toteutamme usein kulunvalvonnan rakentamisen tai saneerauksen yhteydessä asiakkaalle myös WLAN –verkon, jolloin asiakas voi säästää kustannuksissa. Asennamme myös kameravalvonnan sekä sisä- että ulkokäyttöön, mikä mahdollistaa kiinteistön tapahtumien seuraamisen reaaliaikaisesti tai tallenteelta