Optima Kameravalvonta lisää monenlaisten kiinteistökohteiden valvontamahdollisuuksia. Kameravalvonta soveltuu sekä sisä- että ulkoasennukseen ja se mahdollistaa kiinteistön tapahtumien seuraamisen reaaliaikaisesti tai tallenteelta.

KATTAVAT VALVONTAMAHDOLLISUUDET

Kameravalvonta toteutetaan yhden tai useamman IP-kameran välityksellä, jonka valvonta-alue on noin 30 metriä. Optima Kameravalvonta soveltuu sekä sisä- että ulkoasennukseen, joten sen avulla voidaan kokonaisvaltaisesti seurata kiinteistössä ja sen ulkotiloissa tapahtuvaa kulkua. Kameran kuvaa voidaan seurata reaaliajassa ja videotallenne mahdollistaa tapahtumien selvittämisen myös jälkeenpäin. Kameroiden asennuksen yhteydessä Optima antaa käyttöönottokoulutuksen järjestelmän käyttöön. Kameravalvonta lisää kiinteistön turvallisuutta ja voi mahdollistaa myös alennuksia kotivakuutuksesta.

VALAISTUKSEN PARANTAMINEN

Kameravalvontaa asentaessa Optima kartoittaa mielellään myös kiinteistön valaistustarpeen. Hyvä valaistus on olennainen osa valvontaa ja se on edellytys kameravalvonnan toteuttamiselle. Erityisesti ulkotiloissa voi olla tarve lisävalaistukselle, jotta kameran kuvassa erottuminen on tarvittavalla tasolla. Hyvä valaistus myös itsessään lisää kiinteistön turvallisuutta ja ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja rikoksia.

Kameravalvonta

KIINTEISTÖN TURVALLISUUDEN PUOLESTA

Optima Kameravalvonta lisää kiinteistön turvallisuutta, suojaa omaisuutta ja vähentää rikoksia ja ilkivaltaa. Kameravalvonta soveltuu yrityksille, taloyhtiöille, ammattikäyttäjille ja yksityiskäyttäjille kaikenlaisiin kohteisiin, joissa halutaan saada mahdollisuus selvittää kiinteistön alueella tapahtuvaa kulkua.