Optima Key Locker™ mahdollistaa yhä paremman asiakaspalvelun ja sujuvan avainten hallinnan. Nykyaikainen Optima Key Locker™ on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköisesti ohjattu avainkaappi avainten hallintaan.

TURVALLISTA AVAINTEN HALLINTAA

Nykyaikainen Optima Key Locker™ – avainkaappi helpottaa avainten hallintaa. Optima KeyLocker luo turvallisuutta ja varmistaa että avain on oikean henkilön käytössä sekä tekee avainten hallinnasta sujuvaa.    

PAREMPAA ASIAKASPALVELUA

Avainkaappi mahdollistaa asiakaspalvelun vuorokauden ympäri. Avaimet voidaan noutaa ja palauttaa silloin, kun se asiakkaalle sopii. Avainkaapissa on lukija koodien syöttämistä ja lokeron avaamista varten. Asiakaskohtainen koodi takaa sen, että avaimet ovat oikean henkilön hallussa.

Optima Key Locker

HELPPOKÄYTTÖINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

Optima Key Locker™ – avainkaapin web-selainpohjaisessa hallintakäyttöliittämässä avainten hallinta onnistuu milloin ja missä tahansa. Hallintakäyttöliittymässä voidaan määritellä avainten nouto- ja palautusajat sekä lähettää asiakkaalle koodi, jonka avulla asiakas saa tuotteensa oikeasta lokerosta. Hallinta on helppoa ja sähköinen lukitus takaa nouto- ja palautustoiminnon turvallisuuden.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

Optima Key Locker™ visuaalinen ilme sekä koko on muokattavissa. Avainkaapin kokoa voidaan kasvattaa moduuleittain ja ulkoasua voidaan muokata toiveiden mukaan. Moduuleittain laajennettavan avainkaapin järjestelmässä voi olla jopa yli 100 lokeroa, joiden avaus toimii yhdellä lukijalla. Lokeroiden sähkölukot takaavat sujuvat ja turvalliset toiminnot. 

Tuki: Optima tarjoaa käyttöneuvontaa ja IT-tukea. 


Täytä lomake ja lataa Optima Key Locker™ -esite