Optima Lock™ älylukko tekee kulkemisesta ja kulunhallinnasta sujuvaa ja turvallista. Optiman sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulkemisen kulkukoodin tai kulkutunnisteen avulla ja kulkuoikeuksia pystytään helposti hallinnoimaan järjestelmän kautta etänä milloin ja missä tahansa. Lukitusjärjestelmässä voi hallita useita kohteita jopa 100 000 oveen asti.

ÄLYLUKKO SUJUVAAN KULKEMISEEN

Optima Lock™ on kulkukoodilla tai kulkutunnisteella toimiva älylukko, joka takaa sujuvan lukituksen ja kulkemisen. Se on turvallinen lukitusratkaisu asuin- ja teollisuuskiinteistöihin, toimistotiloihin sekä majoituskohteisiin ja hotelleihin. Sähkölukko parantaa myös vuokrauskohteiden kulunvalvonnan mahdollisuuksia sekä mahdollistaa sujuvan väliaikaisen kulkemisen kiinteistössä: tilapäiselle majoittujalle tai työn suorittajalle voidaan taata turvallinen ja joustava pääsyn kohteisiin, kun henkilölle voidaan tarjota väliaikainen kulkuoikeus kiinteistöön.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN JÄRJESTELMÄ

Sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa kulunhallinnan helppokäyttöisessä House Optima® -järjestelmässä. House Optima® on käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka mahdollistaa etähallinnan missä tahansa web-selaimen kautta. Järjestelmässä voidaan valvoa kiinteistössä tapahtuvaa kulkua sekä hallinnoida käyttäjien kulkuoikeuksia tehokkaasti. Kulkuoikeuksien lisääminen, muuttaminen ja käytöstä poistaminen voidaan tehdä kätevästi milloin ja missä tahansa. Uusia kulkuoikeuksia pystytään ottamaan käyttöön helposti ja kulkutunnisteen kadotessa myös kulkuoikeudet voidaan poistaa nopeasti käytöstä.


Haluatko tarjouksen? Ota meihin yhteyttä. Turvatekniikan asiantuntijamme räätälöivät sinulle tarpeisiisi sopivan lukitusratkaisun.
Optima Lock älylukko sekä koodinäpppäimistö ulko-oven vieressä

SÄHKÖLUKKO ON VAIVATON RATKAISU

Optima Lock™ älylukko toteutetaan varmatoimisilla laitteilla ja lukitusjärjestelmä on reaaliaikaisesti yhteydessä palvelimen kanssa. Järjestelmän lokitiedoista voi tarkistaa ovien avaustiedot. Sähkölukon ansiosta esimerkiksi asuin- ja teollisuuskiinteistöjen sekä vuokrauskohteiden kulunvalvonta on vaivattomampaa. Myös lukitusratkaisun vikasietoisuus on hyvä: Optima Lock™ älylukon oviohjaimet on varustettu varavirralla sähkökatkoksen varalle ja järjestelmä toimii, vaikka verkkoyhteys olisi keskeytynyt.

YHTEENSOPIVA CHIYU TUOTEPERHEEN KANSSA

Chiyun tuotteet ovat Optima Lock™ älylukon kanssa yhteensopivia. Optima Solutions Oy toimii yksinoikeudella Chiyun tuotteiden maahantuojana Suomessa ja muualla Skandinavian alueella. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat kulunhallintaan liittyvät Chiyu-tuotteet:

• SEMAC D1-D4
• WebPass Lite
• CSS-R11
• A-1 0 relay box
• A-11 relay box POE
• SEMAC S2
• SEMAC S3V1
• BF-333
• BF-50
• WebPass IP reader

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

Optima Lock™ älylukon asennus räätälöidään aina kohteen mukaan. Lukitusjärjestelmää voidaan laajentaa joustavasti kohteen mukaan ja järjestelmässä voi hallita useita kohteita jopa 100 000 oveen asti. Kohteessa olevaa aikaisempaa kaapelointia voidaan käyttää höydyksi tai kaapelointi voidaan asentaa kohteeseen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme ja pyydä tarjous!


Täytä lomake ja lataa Optima Lock™ -esite