Optima Locker™ on itsepalveluautomaatti, jolla saa merkittävää lisäarvoa tuotteilleen ja palveluilleen. Optima Locker™ mahdollistaa yhä paremman asiakaspalvelun sekä turvalliset lainaus- ja noutotoimenpiteet, jotka asiakas voi suorittaa omatoimisesti. Automaatti muokataan käyttötarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi ja se on mahdollista sijoittaa pieneenkin tilaan. Itsepalveluautomaatin avulla asiakaspalvelu on nopeaa ja tehokasta vuorokauden kaikkina aikoina.

LAINAUSAUTOMAATTI LAINAAMISEEN JA SÄILYTYKSEEN

Optima Locker™ -itsepalveluautomaatti soveltuu sekä lainaus- että noutotoimintoihin. Lainausautomaattina Optima Locker™ mahdollistaa tuotteiden lainaamisen ja palauttamisen automaattiin luotettavasti ja turvallisesti kellonajasta riippumatta. Lainaus ja palautus on helppoa itsepalveluautomaatin yhteydessä olevalla kosketusnäytöllä, joka näyttää tuotteiden reaaliaikaisen käyttöasteen. Tunnistautuminen tapahtuu rfid-lukijan tai viivakoodin ja pin-koodin avulla. Näyttö ohjaa lainaustapahtumassa ja lainauksesta lähetetään tieto sähköpostiin.

Hallinnointi tapahtuu kosketusnäytöltä tai millä tahansa internet-selaimella. Hallintakäyttöliittymässä voidaan seurata lainaushistoriaa, määritellä lainattavien tuotteiden laina-aikaa sekä lainauskertoja. Automaatti soveltuu esimerkiksi koulujen ja kirjastojen kannettavien tietokoneiden lainaus- ja säilytyspisteeksi, jolloin se vähentää kokonaisten tietokonehuoneiden tai työskentelytilojen tarvetta. Automaatilla voidaan hallinnoida minkä tahansa tavaran säilytystä ja lainausta esimerkiksi työpaikoilla ja sitä voidaan hyödyntää monenlaisessa liiketoiminnassa.

Oulun yliopiston kahdella kampuksella Optima Locker™ -automaattia hyödynnetään läppärilainaamona. Katso videoilta, kuinka käyttäjärekisteröinti sekä automaatista lainaaminen ja palauttaminen käytännössä tapahtuu:

Voitaisiinko teilläkin automatisoida lainaustoimintoja, tehostaa tilankäyttöä ja parantaa asiakaspalvelua? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

NOUTOAUTOMAATTI JAKELUUN

Optima Locker™ mahdollistaa myös entistä sujuvammat noutotoiminnot. Noutoautomaatti tehostaa jakelun, vapauttaa henkilökunnan muuhun työhön ja mahdollistaa tuotteiden saatavuuden 24 tuntia vuorokaudessa. Optima LockerTMnoutoautomaattia on helppo käyttää: hallinta tapahtuu selaimella eikä erillistä ohjelmistoa tarvita.  Järjestelmässä voi olla jopa yli 100 lokeroa, joiden avaus toimii yhdellä lukijalla.

Tuote jätetään lokeroon, jonka jälkeen vastaanottaja saa avauskoodin tuotteen noutamista varten ja noutaa tuotteen sopivana ajankohtana. Noutoautomaatissa on lukija koodien syöttämistä ja lokeron avaamista varten. Noutoautomaatin käyttö ei vaadi henkilökuntaa ja tuotteet ovat turvallisesti lukkojen takana niin kauan, kunnes asiakas ne noutaa. Optima Locker™ noutoautomaatti sopii työpaikoille, julkisiin tiloihin ja yrityksille jakelutoimintojen tehostamiseen. Kunnissa ja kaupungeissa esimerkiksi hoitotarvikejakelu voidaan toteuttaa sujuvasti Optima Locker™:ia hyödyntäen.

ITSEPALVELUAUTOMAATTI TOIVEIDEN MUKAAN

Optima Locker™ -itsepalveluautomaatin visuaalinen ilme ja koko on muokattavissa. Lokeroiden sähkölukot takaavat sujuvat ja turvalliset toiminnot.  Sekä lainaus- että noutoautomaatti voidaan toimittaa asiakkaan tarpeiden mukaisena kokonaisuutena ja automaattien kokoa voidaan kasvattaa moduuleittain. Kysy lisää yksilöllisestä toteutuksesta Optima Turvatekniikan asiantuntijoilta.


Täytä lomake ja lataa Optima Locker™ -esite