Optima WLAN-verkko yrityskäyttöön vastaa vaativiin asiakastarpeisiin. Rakennamme luotettavat langattomat verkot työpaikoille, toimistoihin ja toimitiloihin sekä työntekijöiden että asiakkaiden tarpeisiin. Langaton lähiverkko voidaan asentaa kaiken kokoisiin kohteisiin ja se rakennetaan kohteen yksilölliset ominaisuudet huomioiden kattamaan koko määritelty alue. Optima käyttää verkkoratkaisujen rakentamisessa Ubiquiti Networksin tuotteita.

WLAN ORGANISAATIOILLE JA YRITYKSILLE

Luotettava ja nopea nettiyhteys on tärkeä osa sujuvaa työntekoa monissa työympäristöissä. Optima rakentaa tehokkaan langattoman verkon niin henkilökunnan kuin asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Optiman ratkaisu soveltuu kaiken kokoisiin kiinteistöihin ja vaativiinkin tiloihin monenlaisten yritysten, yhteisöjen ja organisaatioiden tarpeisiin. Tehokas laajakaista voidaan rakentaa esimerkiksi yritysten toimitiloihin, toimistoihin, liikehuoneistoihin, majoituskohteisiin ja hotelleihin. WLAN-verkko voidaan tarvittaessa jakaa myös käyttäjäryhmittäin. Esimerkiksi yrityksen henkilökunnalle ja asiakkaille voidaan muodostaa oma wifi-verkko. Myös nettiyhteyden käyttäjäkohtaisia nopeusrajoituksia voidaan määrittää.

Optima suunnittelee ja mitoittaa langattoman verkon huolellisesti ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Verkkoratkaisut toteutetaan kohteen tila ja käyttäjämäärä huomioiden ja verkko rakennetaan kohteeseen sopivaksi huolellisen kartoituksen pohjalta. Tehokas verkko saadaan tarvittaessa kattamaan suuretkin tilat kauttaaltaan. Langattoman verkon tukiasemat saavat virtansa hallittavista Ethernet-kytkimistä eikä erillistä sähköistystä tarvita.

YKSILÖLLINEN JA TEHOKAS RATKAISU

Langaton verkko on aktiivisesti ylläpidetty ja tehokas ratkaisu kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Tukiasemat suunnitellaan välttämään päällekkäisiä taajuuksia. Verkon asennuksessa voidaan käyttää mahdollisuuksien mukaan kiinteistön olemassa olevia kaapelointeja. Käytämme verkkoratkaisujen rakentamisessa Ubiquiti Networksin tuotteita.

Mies asentaa WLAN-laitteistoa seinään

PILVIPOHJAINEN HALLINTA

Optiman verkkoratkaisujen laitehallinta tapahtuu pilvessä, minkä ansioista mahdollisiin vikatilanteisiin voidaan reagoida nopeasti ja laitteiden hallinta on entistä tehokkaampaa. Langaton verkko on pilvipohjaisen hallinnan ansiosta automaattisesti valvottu ja mahdollisissa vikatilanteissa tieto verkon katkeamisesta saadaan saman tien. Myös ohjelmistopäivitykset voidaan tehdä helposti etänä. Optima Turvatekniikan asiakastuki palvelee 24/7.

Langattomaan verkkoon voidaan liittää myös kameravalvonta tai kiinteistöautomaatio. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!