Uutiskirje Optima Solutions

Tarjoamme helppokäyttöiset toiminnanohjausjärjestelmät yrityksille ja kiinteistön toimijoille.

Taloushallintoon ja isännöintiin monipuolista raportointia 

Haluamme tuoda uusia tuulia alalle, meiltä löytyy tekemisen meininkiä. Järjestelmäkehityksessä teemme monipuolista järjestelmää tiedolla johtamisen työkaluksi ja tavoitteenamme on olla globaali ja iso toimija”, kertoo liiketoimintajohtaja Anniina Pahkala

Optima Solutionsilla tiedostettiin tarpeet taloushallinnon työkaluille, joihin myös yhtiöllä itsellään on tarpeita. Olemme aloittaneet Optima Economy -projektin, jossa kehitämme House Optima® -järjestelmään laajemmat taloudenhallinnan työkalut.

”Olemme lähteneet kehittämään taloushallinnon työkaluja raportoinnista. Tavoitteenamme on kehittää järjestelmään monipuolisia raportointitapoja ja tällä hetkellä työn alla on kulutusseurannan uudistaminen sekä kannattavuusraportointi”, jatkaa Pahkala

Isännöitsijän näkökulma mukaan järjestelmään

Optima Economy -projektissa järjestelmään kehitetään vahvasti myös isännöitsijälle suunnattuja työkaluja, kuten sähköinen isännöitsijätodistus ja konsernitason rakenteita mahdollistava moniyritysympäristö.

Optima Solutionsin järjestelmäkehityksessä on mukana vahvalla isännöitsijätaustalla Mika Rautio, jolla on halu kehittää alalle toimivaa järjestelmää. Rautiolla on suunnitelmissa perustaa oma yhtiö, johon hän haluaa erinomaiset työkalut. Hän näkee, että Optimalla on mahdollisuus tarjota isännöitsijän haluama työkalu.

Optima Solutions tekee myös talon sisäistä kehitystä ICT-palveluille mm. Optima Lock™ -kulunvalvontajärjestelmän ja Optima Locker™ -palveluautomaatin osalta.

Optimalla työskentelee oma koodaustiimi Vantaalla ja lisäksi muutama etätyöntekijä sekä kumppaniverkostoa. Nuorta ja innokasta tiimiä luotsaa Veli-Matti Viippola, jolla on yli 10 vuoden kokemus alalta. Etsimme jatkuvasti myös uusia tekijöitä tiimiimme. 

Katso avoimet työtehtävät

Teitä palvelee aiempaa useampi optimalainen

Optimalaisia keväällä 2017

Optima haluaa palvella yhä useampaa asiakasta yhä suuremmalla alueella. Optiman konserniliikevaihto kasvoi  60 % vuonna 2016. Henkilöstö on kasvanut tammikuusta 2016 kahdellatoista työntekijällä.

Etsimme parhaita tekijöitä

Meillä pääset osaksi nuorekasta porukkaa. Arvostamme ammattitaitoa, tärkeintä kuitenkin on hieno asenne ja tahto kehittyä.

Onko tässä paikka Sinulle tai tuttavallesi? 

Tällä hetkellä meillä on avoimia työtehtäviä monipuolisissa rooleissa kiinteistöhuollossa, asiakassuhdetehtävissä ja web-kehityksessä. Katso, kiinnostutko avoimista paikoista ja kerrothan myös tutuillesi, jotka voivat löytää paikkansa Optimalla!

Sähköasentaja ▪ Kiinteistönhoitaja ▪ Palvelupäällikkö ▪ Web Developer ▪ Koodaava UI Designer ▪ Katso kaikki avoimet työtehtävät