Optima tarjoaa ratkaisuja palveluprosessien digitalisointiin ja tiedon järjestämiseen. Optima on digitaalisen kiinteistöteknologian kehittäjä ja edelläkävijä sekä nykyaikaisen kiinteistöhuollon palveluntarjoaja.

Turvatekniikka

Toteutamme turvatekniset palvelut vaativiin asiakastarpeisiin yksilöllisellä suunnittelulla ja kartoituksella. Älykkäitä palveluratkaisuja kiinteistön kulunhallintaan, viestintään ja asiakaspalvelumahdollisuuksiin. Lue lisää.

Kiinteistöohjelmistot

Järjestämme kiinteistöalan toimijoiden ja yritysten tiedon. Tarjoamme kaikki prosessivaiheet kattavat toiminnanohjausjärjestelmät organisaatioille, huoltoyhtiöille, kiinteistön omistajille sekä isännöitsijöille. Lue lisää.

Talotekniikka

Talotekniset palvelut ja taloautomatiikka ovat olennainen osa kattavaa kiinteistöhuoltoa ja kiinteistön kunnossapitoa. Optima Talotekniikka tarjoaa sähkö- ja putkityöt, kiinteistöautomaatioratkaisut sekä niihin liittyvät huoltopalvelut niin taloyhtiöille kuin liikekiinteistöille. Lue lisää.

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme läpinäkyvää huoltopalvelua taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Kokonaisvaltainen huoltopalvelu sisältää myös asiantuntevat LVIS-palvelut. Toimintatapoina ovat laadukas ennaltaehkäisevä huoltotoiminta ja asiakaslähtöisyys. Lue lisää.