Uutiskirje ICT-palvelut

Toteutamme älykkäitä palveluratkaisuja kiinteistön kulunhallintaan, viestintään ja asiakaspalvelumahdollisuuksiin.

Majoituspalvelu Forenom Oy:n Wavulinintien majoituskohde 

Optima ICT-palvelut asensi Forenom Oy:n Wavulinintien majoituskohteeseen kameravalvonnan, wlan-asiakasverkon ja Optima Lock-kulunhallinnan. Optima Lock™ mahdollistaa asiakkaille helpon ja vaivattoman liikkumisen kulkukoodia tai tunnistetta käyttämällä kaikkina vuorokauden aikoina. 

Lue lisää kohteesta Forenomin sivuilta


Vahvistamme turvallisuusteknologian osaamistamme

Janne Hirvonen aloitti työt Optima ICT-palveluiden projektipäällikkönä 3.4.2017. Jannella on pitkä historia turvallisuusteknologian kehittämisestä ja tuo näin ollen vahvan osaamisen ICT-palveluiden tuote- ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

Optima Lock™

Optimalla on loppusuoralla 
Optima Lock™ -kulunvalvonnan uudistus, 
jossa uudistetaan teknologiaa ja 
taustajärjestelmiä sekä liitetään 
uusia ominaisuuksia, jotka tukevat 
asiakkaiden kasvua ja toiminnan laajentumista. 


Uudistuneessa järjestelmässä ovimäärää voidaan skaalata - jopa 100 000 oveen. Uudessa käyttöliittymässä ovien ja kulkulupien hallinnointi on todella helppoa. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa tilapäiskoodit, joiden avulla esim. palveluntuottajat pääsevät kulkemaan ilman huoltoliikkeen paikalla käyntiä.

Optima Locker™

Jatkossa Optima Locker™ -palveluautomaatista on 
mahdollisuus lainata ja palauttaa useita eri tuotteita. 
Optima Locker™ suunniteltiin alun perin vain kannettavien tietokoneiden lainaamiseen, mutta uusi ominaisuus 
mahdollistaa usean erilaisen tuotteen lainaus- ja palautustoiminnot. 

Asiakkaiden olemassa oleviin palveluautomaatteihin ominaisuus lisätään veloituksetta. Tuotekehityksen on määrä valmistua kesäkuun aikana.

Teitä palvelee aiempaa useampi optimalainen 

Optima haluaa palvella yhä useampaa asiakasta yhä suuremmalla alueella. Optiman konserniliikevaihto kasvoi  60 % vuonna 2016. Henkilöstö on kasvanut tammikuusta 2016 kahdellatoista työntekijällä.

Etsimme parhaita tekijöitä

 Meillä pääset osaksi nuorekasta porukkaa. Arvostamme ammattitaitoa, tärkeintä kuitenkin on hieno asenne ja tahto kehittyä.

Onko tässä paikka Sinulle tai tuttavallesi? 

Tällä hetkellä meillä on avoimia työtehtäviä monipuolisissa rooleissa kiinteistöhuollossa, asiakassuhdetehtävissä ja web-kehityksessä. Katso, kiinnostutko avoimista paikoista ja kerrothan myös tutuillesi, jotka voivat löytää paikkansa Optimalla!

Sähköasentaja ▪ Kiinteistönhoitaja ▪ Palvelupäällikkö ▪ Web Developer ▪ Koodaava UI Designer ▪ Katso kaikki avoimet työtehtävät